De Viltshop en MarZ Kreatiek

okt 30, 2020 | Algemeen

Dank jullie wel voor de leuke reacties op de nieuwe pakketten. Ze waren in een dag al op en ik heb deze week hard gewerkt om alle winkels van de nieuwe en de bestaande pakketten te voorzien. Maar het is weer gelukt hoor. Ik hoop dat jullie er veel plezier aan beleven.

Er zijn ook twee nieuwe winkels bijgekomen die de pakketten verkopen. De eerste is de Viltshop in Borculo waar zal al viltproducten een andere prachtige artikelen verkopen.

De andere winkel is MarZ Kreatiek. Een hobbywinkel in een prachtig pand in Alkmaar.

Maar nu ga ik in elk geval één vrije dag nemen om bij te komen. Maandag heb ik weer een inspirerende foto om te laten zien.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.