De week in vogelvlucht

Geplaatst op: 22 maart 2013

IMG-20130319-WA0003Het was een gezellig drukke week in het atelier. Veel bestellingen en twee nieuwe klanten. Puur Speelgoed is overgenomen door Puurnatuurspelen uit Santpoort-noord. Ze deden deze week hun eerste bestelling. In Duitsland is er ook een nieuw verkoopadres bij gekomen. Trolle und Wolle, de naam zegt het al.

De vakbloemist gaf deze week cursussen met de houten stoeltjes uit het atelier en we mochten even kijken. Ze zijn echt prachtig geworden met bloembolletjes en eitjes die je doen verlangen naar het voorjaar.

De eerste fotografie cursus is ook geweest. Het weekend mag ik huiswerk maken en zijn mijn familieleden de klos: ze moeten op de foto. Ik hoop straks nog mooiere foto’s te kunnen maken voor het atelier en dat hier te delen.

Vanmiddag komen er nog Belgische klanten langs in het atelier. Doorvoor moest nog even de bezem er doorheen, ik wil natuurlijk wel een goede indruk maken.

In de Brabanthallen zijn nu de hobby en handwerkdagen. Poppenatelier Dollopvilt en Atelier Wilma Creatief zullen er staan met ongetwijfeld een mooi ingerichte kraam.

En dan zit de werkweek er weer op en gaan we Siberisch weekend tegemoet. Ik denk dat ik maar op de bank kruip met naald en draad.

DSCF1071

Pin It on Pinterest