De week in vogelvlucht

mrt 22, 2013 | Algemeen

IMG-20130319-WA0003Het was een gezellig drukke week in het atelier. Veel bestellingen en twee nieuwe klanten. Puur Speelgoed is overgenomen door Puurnatuurspelen uit Santpoort-noord. Ze deden deze week hun eerste bestelling. In Duitsland is er ook een nieuw verkoopadres bij gekomen. Trolle und Wolle, de naam zegt het al.

De vakbloemist gaf deze week cursussen met de houten stoeltjes uit het atelier en we mochten even kijken. Ze zijn echt prachtig geworden met bloembolletjes en eitjes die je doen verlangen naar het voorjaar.

De eerste fotografie cursus is ook geweest. Het weekend mag ik huiswerk maken en zijn mijn familieleden de klos: ze moeten op de foto. Ik hoop straks nog mooiere foto’s te kunnen maken voor het atelier en dat hier te delen.

Vanmiddag komen er nog Belgische klanten langs in het atelier. Doorvoor moest nog even de bezem er doorheen, ik wil natuurlijk wel een goede indruk maken.

In de Brabanthallen zijn nu de hobby en handwerkdagen. Poppenatelier Dollopvilt en Atelier Wilma Creatief zullen er staan met ongetwijfeld een mooi ingerichte kraam.

En dan zit de werkweek er weer op en gaan we Siberisch weekend tegemoet. Ik denk dat ik maar op de bank kruip met naald en draad.

DSCF1071

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.