De Wortelkindertjes

mrt 1, 2011 | Algemeen

Elk voorjaar zet ik het boek van de Wortelkindertjes in de etalage. Het boekje verteld op een lieflijke manier het verhaal van de wortelkindertjes die diep onder de aarde liggen te slapen. Ze worden gewekt door Moeder Aarde om naar buiten te gaan. De prenten zijn prachtig en alle seizoenen komen aan bod. Totdat de wortelkindertjes weer gaan slapen. Een boek om steeds weer te pakken en te bekijken.

Van mijn ouders kreeg ik ooit een lampje van de Noest en daarin zit ansichtkaart van de Wortelkindertjes. Met wat mos en popjes zorgt dit al jaren voor het lente tafereel in de etalage.

Tot vorige week, toen kreeg ik een prachtig bouwpakket van het hele verhaal. Het was een paar uur werk om alles uit te knippen en in elkaar te plakken. Leuk om eens iets heel anders te doen dan werken met stof en vilt. En het resultaat is zo mooi! Ik heb er een dakje van karton en vilt boven gemaakt met kerstverlichting. Nu hangt het in de etalage. Het ziet er zo vrolijk uit dat het verlangen naar de lente steeds groter wordt.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.