Diyo Nepal

nov 9, 2011 | Algemeen

Het pas uitgekomen pakket DIYO NEPAL is wel heel speciaal. Een diyo is een klein koperen schaaltje waar twee handgedraaide katoenen lontjes in hangen en een drupje olie bij wordt gedaan. De vrouwen in de Hindoe cultuur steken deze bij zonsopgang en zonsondergang aan als ze hun offeringen van gekleurde rijst en bloemen brengen. Zo wensen ze al het goede voor hun dierbaren, ver weg en dichtbij.

Het olielampje staat symbool voor de Stichting Diyo Nepal die ik een warm hart toe draag. In elk pakket zit een olielampje dat speciaal voor Atelier Pippilotta in Nepal is gemaakt. Alleen dat al maakt het pakket uniek. En door de aanschaf ervan help je ook nog eens vrouwen in Nepal. Per pakket doneer ik € 1,50 aan www.diyonepal.nl

Met de opbrengst van dit pakket start Ilse, de veldwerker in Nepal, een vrouwenproject. Iets met geiten heb ik begrepen. Hier hoop ik later meer over te kunnen vertellen en te laten zien via deze website. Door het kopen van het pakket help jij ook mee met dit project.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.