Donkere dagen vol licht

dec 15, 2011 | Algemeen

Het zijn de donkere dagen voor kerst en in het atelier is het rustig. Alle achterstallige klusjes worden afgewerkt zodat het komende jaar met een schone lei kan worden begonnen. Ik tref de voorbereidingen voor het balansen in januari: de voorraad materialen staat al in een lijst met de bedragen. In januari mag ik gaan tellen om de aantallen erbij te schrijven. En dan kom ik weer leuke spullen tegen die bijna waren vergeten. Leuke besjes, blaadjes, zijdelont, ansichtkaarten en meer. Zo kwam het idee om wat leuks met de houten lijstjes te doen die bij verschillende winkels te koop zijn. Heel eenvoudig en gelijk zo’n leuk tafereeltje.

Elke dag wacht ik met plezier op de postbode. Er zijn al heel wat leuke kaarten binnen gekomen die stuk voor stuk een plekje krijgen in het atelier. Het zijn leuke lichtpuntjes deze dagen.

De komende dagen zal het hier feest zijn. Zondag en maandag zal ik erover schrijven.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.