Dozen

feb 7, 2014 | Algemeen

 

DSCF4530olympische spelenEr zijn weer heel wat dozen verstuurd de afgelopen week. Kleine dozen maar ook grote dozen waar ik zelf ook in paste. Gelukkig nam mijn lieve man een grote voorraad dozen mee zodat ik nog even vooruit kan. Komende week zullen er vast weer veel dozen worden verstuurd omdat de nieuwe pakketten donderdag uitkomen. Maar eerst gaan we genieten van het weekend. Een Olympisch weekend.

 

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.