Drie Bloemenkinderen

Geplaatst op: 30 januari 2012

Vorige week zat er een leuk berichtje in mijn mailbox van Marijke van Atelier de Marlijn. Haar nichtje heeft een drieling gekregen. Maar hoe hou je drie eeneiige meisjes uit elkaar tijdens het kraamfeest? Daar heeft Marijke met haar zus een leuke oplossing voor gevonden. Het pakket van de Tweeling in een tasje kreeg een metamorfose en werd een Drieling in een tasje. En zie hier drie stralende Bloemenkindertjes (hun achternaam is Bloem) met hun tasje. Als je daar niet blij van wordt………..

Niet in de mailbox maar regelrecht het magazijn ingeschoven door de bezorger, zijn deze houten kralen. Regelmatig komt de vraag van mijn klanten of ik ook houten kralen te koop heb. Vanaf nu kan ik die ook leveren naast de viltpakketten. En elk keer als ik er langs loop waan ik me in een snoepwinkel.

Vandaag gaan er weer twee leuke Schatkistpakketten de deur uit naar Niels Holgersson. Zodra ze daar te koop komen laat ik ze hier ook zien. Er is alweer een wachtlijst voor de Schatkistpakketten. Misschien lukt het me deze week om hem aan te vullen met nieuwe ontwerpen in de avonduren. Tenzij de natuur ijsbaan open gaat natuurlijk. Dan moet ik daarheen. Alvast een fijne winterweek gewenst!

Pin It on Pinterest