Drie Bloemenkinderen

jan 30, 2012 | Algemeen

Vorige week zat er een leuk berichtje in mijn mailbox van Marijke van Atelier de Marlijn. Haar nichtje heeft een drieling gekregen. Maar hoe hou je drie eeneiige meisjes uit elkaar tijdens het kraamfeest? Daar heeft Marijke met haar zus een leuke oplossing voor gevonden. Het pakket van de Tweeling in een tasje kreeg een metamorfose en werd een Drieling in een tasje. En zie hier drie stralende Bloemenkindertjes (hun achternaam is Bloem) met hun tasje. Als je daar niet blij van wordt………..

Niet in de mailbox maar regelrecht het magazijn ingeschoven door de bezorger, zijn deze houten kralen. Regelmatig komt de vraag van mijn klanten of ik ook houten kralen te koop heb. Vanaf nu kan ik die ook leveren naast de viltpakketten. En elk keer als ik er langs loop waan ik me in een snoepwinkel.

Vandaag gaan er weer twee leuke Schatkistpakketten de deur uit naar Niels Holgersson. Zodra ze daar te koop komen laat ik ze hier ook zien. Er is alweer een wachtlijst voor de Schatkistpakketten. Misschien lukt het me deze week om hem aan te vullen met nieuwe ontwerpen in de avonduren. Tenzij de natuur ijsbaan open gaat natuurlijk. Dan moet ik daarheen. Alvast een fijne winterweek gewenst!

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.