Dromen

mei 21, 2013 | Algemeen

dromenVandaag is een goede dag om te beginnen met dromen. Of was je daar al mee bezig? Dromen over zonneschijn en lange warme dagen waarop je tot de late uurtjes buiten kunt zitten. Of dromen over een houtkachel die je aan kunt maken voor warmte en gezelligheid.

In Atelier Pippilotta wordt ook gedroomd. Over blaadjes in herfstkleuren en de tijd van paddestoelen. Dan komen de nieuwe ontwerpen voor de herfst vanzelf uit de naaimand getoverd.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.