Drukte en serene rust

nov 21, 2012 | Algemeen

Opeens was het alweer woensdag, tijd voor een nieuwe blog want er gebeurt hier genoeg. Leuke dingen zoals een bezoek aan de groothandel en de leuke momenten die we met de kinderen hebben. Maar ook minder leuke dingen zoals de valpartij van oma waardoor ze met een gebroken rugwervel in het ziekenhuis ligt. En tussen al die gebeurtenissen door wordt er gewerkt in het atelier.

Gisteren kwam een goede vriendin langs die voorbeelden voor Poppedijn maakt. Ze nam zakken pepernoten mee en liet een vrolijke foto zien van de pieten die ze had gemaakt op scootertjes. Ze staan bij Poppedijn in de winkel.

Van een heel andere orde is de foto die Gretha stuurde. Ze heeft de Kerst icoon gemaakt en met een klooster op de achtergrond op de foto gezet. Het is een prachtig sereen plaatje geworden.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.