Drukte voor de nieuwe ontwerpen

okt 23, 2012 | Algemeen

Over twee dagen komen de nieuwe ontwerpen uit. De winkeliers hebben een nieuwsbrief ontvangen en de eerste bestellingen komen al binnen. Het atelier vult zich langzaam met dozen vol pakketten.

Leuk nieuws is dat er weer een nieuw verkooppunt bij is gekomen: SU & JILL. Ze verkopen onder andere leuke pakketten om zelf vilt te maken, iets waar ik niet zoveel verstand van heb. Het ziet er in elk geval kleurrijk uit bij hen.

Ondertussen zit een van onze konijnen vanaf zijn “troontje” de tuin rond te kijken. Wat moet het toch ontspannend zijn om zo heerlijk in de tuin rond te lopen en van alles te knabbelen. En als je even een pauze neemt gewoon op de troon gaan zitten en de poezen weg jagen die in de buurt komen.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.