Duiven

sep 18, 2015 | Algemeen

atelier7Heel lang geleden, nog voor Atelier Pippilotta bestond, gaf ik cursussen en maakte patronenboekjes. Zo ook die van Kabouter Wouter en zijn Postduif. Het boekje ligt nu ongebruikt in de kast en zo af en toe komt het patroon toch weer van pas. Zo maakte Atelier Poppejans er bruidsduifjes voor haar ouders van. Omdat de reacties erop zo leuk waren gaf ik toestemming het patroon opnieuw uit te brengen en als pakket aan te bieden.
In de grote Pippilotta tuin zitten de hele zomer al duiven in de krentenbloesem. Ze hebben net hun derde nestje uitgebroed boven de schommel. Het nest barst haast uit zijn voegen met twee, inmiddels grote, duivenkinderen. Ze zullen nu wel snel uitvliegen.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.