Echte nep

jun 24, 2011 | Algemeen

 

Afgelopen weekend nam ik me voor de naaimand een keer met rust te laten. Even niet ontwerpen of voorbeelden maken. En het lukte. Tot zondagavond althans. Toen hield ik het niet langer uit. Omdat er op dat moment geen ontwerp in mijn hoofd zat werd het iets heel anders. Van internet plukte ik een afbeelding van een mobiele telefoon en deze maakte ik na van vilt. “Oh, een I Phone”, hoorde ik de kinderen zeggen. Eigenlijk best leuk dat je alles van vilt kunt namaken.

Maar er is meer nep te melden. Tijdens mijn zoektocht naar stof voor een ontwerp stuitte ik op deze nepplant. Nu heeft al vaker een echte plant het atelier gesierd. Maar op een of andere manier zagen ze er na een poosje levenloos uit. En hoewel deze nep is geeft het toch een gezellige uitstraling. Ik loopt er regelmatig tegen aan en soms valt hij om. Gelukkig knikken er geen blaadjes en rolt er geen modder uit de pot. Ik ben helemaal blij met deze echte neppert.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.