Een andere wereld

jan 28, 2014 | Algemeen

DSCF6616Afgelopen week leefde ik in een andere wereld. Een wereld waar het dertig graden was en de zon elke dag scheen. Een wereld waarin niets moest en we bijzondere avonturen beleefden. Waar we snorkelden boven prachtige koralen. Waar ik voor het eerst van mijn leven dook tussen prachtige vissen alsof ik in een aquarium was beland. Mountainbiken langs de rand van de Sinaï woestijn met het uitzicht op Saoedie Arabie en een azuurblauwe zee. Waar een slimme Egyptenaar een van mijn wenkbrauwen in een mum van tijd epileerde terwijl ik een beetje suf was na twee cocktails. Voor het bijwerken van de andere wenkbrauw moest ik dik betalen waardoor in nu met ongelijke wenkbrauwen rondloop. Waar we kennis maakten met Bedoeïen en bij hen kruidenthee dronken. Op een dromedaris door de woestijn reden en daar de zon zagen onder gaan. We in de woestijn met een telescoop de planeet Jupiter met zijn vier manen zagen, de Melkweg en de ster van Bethlehem. Waar de sterrenhemel onbeschrijflijk helder was en de sterren ontelbaar. Een wereld waar we twee dagen met een boot mee de zee op gingen naar Tiran Eiland en daar prachtige riffen zagen en nog weer mooier koraal en andere vissen. Waar ik opeens een vis met tanden voor mijn duikbril had. Een wereld waar de mensen heel vriendelijk zijn en je de vriend van iedereen bent. Ik weet het nu zeker: ik ben verliefd op Egypte. En als het over een tijd weer veilig is zou ik graag Dahab, de Mozesberg en het Sint Catharina klooster wil bezoeken.

sharm-el-sheikh

TUI 2014-01-24_0011[2]DSCF6810DSCF6729DSCF6808DSCF6777

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.