Een beetje chinees

okt 15, 2013 | Algemeen

DSCF4063Enige tijd geleden kocht ik een boek over Feng Shui want dat leek me reuze interessant. En het klopt want ik ben heel wat te weten gekomen. Vooral dat mijn leven, huis en tuin niet Feng Shui zijn. Door de driehoek heeft de tuin een verkeerd model en de lantaarn in de tuin is een giftige pijl. De adem van de draak waait regelrecht de voordeur binnen om vervolgens op de kast te stuiten. Om toch een beetje evenwicht te brengen heb ik voor twee ramen een kristal gehangen maar daar blijf het bij. Het boek gaat in de kast want ik heb feng shui niet nodig om gelukkig te zijn.

Oké, ik mis de zomer en het buitenleven maar daarin ben ik vast niet de enige. Van Renata die bij me op Tai Chi les zit kreeg ik vanmorgen een grote doos. Met gevaar voor eigen leven ging hij mee op de fiets. Er moet een bestelling in voor der Klein Troll maar ik heb stiekem overwogen mezelf te versturen naar een warm eiland.

 

DSCF4051

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.