Een beetje kleur

dec 1, 2014 | Algemeen

bolletjesBij de Action lagen deze kleine bolletjes katoen. Ik kon de verleiding niet weerstaan en liet ze in het mandje glijden. Met wat restjes sprookjesvilt en het patroon van de Zingende Engel ontstond dit gekleurde tafereel voor op tafel. Ze mogen een poosje op tafel staan en daarna komen ze in het atelier te hangen met vrolijk gekleurde lintjes. Heerlijk al die kleurtjes in deze grijze dagen.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.