Een beetje vreemd

aug 21, 2015 | Algemeen

2015-08-20 08.36.15Met de noot van de Schima Wallichii bij de hand ging ik aan de slag. Een mooi vrouwtje met een donkerrode cape moest het worden. Maar het vilt was te stug en de kleuren die ik gebruikte te saai. De vierde poging werd deze kabouter met gebedsvlaggetjes (idee van Albert) en de noot op zijn knie. Het is dus helemaal niets geworden want ik ben in Nepal geen kabouters tegengekomen en al helemaal geen kabouters met vlaggetjes en een noot op hun knie. De noten blijven nog even liggen dus. Het volgende ontwerpproject zullen engeltjes worden voor bij de Kersticoon, de Herders en de Koningen. Dat gaat zeker lukken!

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.