Een bijzonder mooi weekend

aug 5, 2013 | Algemeen

bloemenautoHet was weer een mooi weekend. Op zaterdag veranderde het atelier in een tijdelijke bloemenwinkel. De bloemen voor de Jeugdtour (wielrennen) in Assen werden hier gestald en later op de dag reed ik met 89 boeketten in de auto het circuit op om de bloemen naar het podium te brengen. Dat maak je natuurlijk niet elke dag mee.

Zondag stonden we met hout en Drentse veldkeien op de Oertijdmarkt in Borger. Ons uitzicht was prachtig, het weer  zonnig en het vele publiek enthousiast. Na vier keer de markt te zijn overgelopen werden steeds weer mooie dingen ontdekt: stenen, mineralen, prehistorische botten en tanden, mooie boeken, teveel om op te noemen. Van standhouder Peter Schaap kreeg ik een pijlpunt en hij een schaap van mij. Bij Treasure Stones nam ik een prachtig beschilderd steentje met de tekst: “blijf spelen” mee en voor de verzameling moest natuurlijk nog een fossiel mee.

oertijdmarkt 3schattenVandaag vertrek ik met twee cadeautjes van de oertijdmarkt naar mijn ouders. Woensdag pak ik de draad met het ontwerpen weer op want er zitten veel mooie ideeën in mijn hoofd die graag uitgewerkt willen worden. In elk geval iets met schapen want inspiratie krijg je wel na zo’n markt.

 

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.