Een bijzonder mooi weekend

Geplaatst op: 5 augustus 2013

bloemenautoHet was weer een mooi weekend. Op zaterdag veranderde het atelier in een tijdelijke bloemenwinkel. De bloemen voor de Jeugdtour (wielrennen) in Assen werden hier gestald en later op de dag reed ik met 89 boeketten in de auto het circuit op om de bloemen naar het podium te brengen. Dat maak je natuurlijk niet elke dag mee.

Zondag stonden we met hout en Drentse veldkeien op de Oertijdmarkt in Borger. Ons uitzicht was prachtig, het weer  zonnig en het vele publiek enthousiast. Na vier keer de markt te zijn overgelopen werden steeds weer mooie dingen ontdekt: stenen, mineralen, prehistorische botten en tanden, mooie boeken, teveel om op te noemen. Van standhouder Peter Schaap kreeg ik een pijlpunt en hij een schaap van mij. Bij Treasure Stones nam ik een prachtig beschilderd steentje met de tekst: “blijf spelen” mee en voor de verzameling moest natuurlijk nog een fossiel mee.

oertijdmarkt 3schattenVandaag vertrek ik met twee cadeautjes van de oertijdmarkt naar mijn ouders. Woensdag pak ik de draad met het ontwerpen weer op want er zitten veel mooie ideeën in mijn hoofd die graag uitgewerkt willen worden. In elk geval iets met schapen want inspiratie krijg je wel na zo’n markt.

 

Pin It on Pinterest