Een boompje opzetten

jun 7, 2016 | Algemeen

bomenEven en kletspraatje vanuit het atelier. Het is niet druk, dat hoort bij deze tijd van het jaar. Dat betekent rustig ademhalen en genieten van de groene tuin. En zodra het kan, ook het werk verplaatsen naar de groene tuin. Aan de tuintafel kun je heerlijk werken: ontwerpen maken voor het najaar, patronen vouwen, zakjes kralen inpakken en in de avond eten we er weer aan. De tamme kastanje geeft schaduw als dat nodig is en de vogeltjes zorgen voor de muziek met als achtergrondkoor het gekwaak van kikkers. Ik kan je alvast verklappen dat er voor de herfst een nieuwe boom bij komt. In mijn hoofd zit nog een bomenontwerp maar daarvoor moet ik nog oranje houten kralen zien te vinden. Dat geeft gelijk wat meer kleur aan de serie bomen

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.