Een drukke vakantie

aug 3, 2012 | Algemeen

We hebben het maar druk in onze vakantie. Deze week zijn onze zoon en zijn vriendin verhuisd naar prachtige kamers in het centrum van Assen. Lekker dicht bij ons en toch op zichzelf. Daarnaast zijn er allerlei zaken geregeld, telefoontjes gepleegd, bezoeken afgelegd en afspraken gemaakt. Tussendoor maakte ik bestellingen klaar in het atelier.

Toch hebben we ook af en toe de tijd genomen om wat leuks te doen. Voor onszelf maar ook voor de andere kinderen die er een beetje bij in schieten deze dagen. Van knutselen is het dan ook niet echt gekomen. Monique Bak stuurde deze leuke foto van de Naaister. Als ik haar zo zie staan begint het echt te kriebelen om ook weer de naaimand erbij te pakken.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.