Een feestelijk gevoel

Geplaatst op: 1 oktober 2010

Het was druk in het atelier deze week. Veel bestellingen en ook alle schatkistpakketten zijn weer uitverkocht. Ik bleef aan het pakketten bij maken want de voorraadbakken in het magazijn beginnen er leeg uit te zien. Dat betekende ook kralen, vilt en andere materialen bestellen. Rekeningen betalen, veel administratie doen en belastingpapieren invullen. Maar het is fijn dat de pakketten zo geliefd zijn bij veel mensen.

Ondertussen vierde ik heel bescheiden mijn verjaardag. Vriendin en hulp in het atelier Ingrid, mijn ouders en de vriend en vriendin van de kinderen zijn geweest. Ik ben dan ook best verwend met mooie cadeautjes. Het meest bijzondere cadeau kwam van Albert. Hij heeft drie polo’s en een heerlijk sweater laten bedrukken met mijn logo. Nu heb ik echte bedrijfskleding. Handig want dan hoef ik ’s morgens ook niet voor de kast te staan om te kiezen wat ik vandaag aan zal trekken. Voor het gebak viste ik met een visnet goudrenetten uit de appelboom. Ik bakte appelflappen en alleen al van de geur liep het water in je mond. Via de mail en ook per post heb ik lieve reacties ontvangen op het gratis patroontje waar ik op trakteerde. Daardoor had ik al vanaf maandag een feestelijk gevoel.

Dat feestelijke gevoel had ik vanmorgen nog toen ik de balans opmaakte voor de stichting Diyo Nepal. Ik mocht weer € 77 over maken zodat het totaal op € 375 staat. Klik hier voor meer informatie over de aktie.

Volgende week wordt nog een drukke week voordat ik op vakantie kan. De inentingen zijn gehaald en ik ben ook al in het bezit van een paspoort. Van mezelf kreeg een mooie tas op mijn verjaardag dus die gaat mee als handbagage. De koffer neem ik zo leeg mogelijk mee zodat er heel veel weer mee terug kan. In elk geval wat zand en mooie stenen. En in mijn hoofd laat ik wat ruimte vrij voor nieuwe inspiratie.

Pin It on Pinterest