Een feestelijke week

okt 4, 2013 | Algemeen

pipHet was een feestelijke werkweek door alle lieve felicitaties voor mijn verjaardag. En gewerkt is er deze week zeker want het echte knutselweer komt eraan. Er werden meters vilt gesneden en bijna alle kleuren zijn door mijn handen geweest.

Voor Atelier Poppejans maakte ik een Schatkist pakket. Deze is alleen op de Kreadoe te koop eind van de maand. Een uniek pakket met een kleine oplage die nog even een verrassing blijft.

 

DSCF3701Het weekend ga ik naar een najaarsshow van een groothandel. Naast de hapjes, drankjes en live muziek die ze beloven, hoop ik vooral inspiratie op te doen.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.