Een feestje op het leven

mei 31, 2013 | Algemeen

DSCF2431Als puppy stond ze model voor de hond in het pakket van de Zomerpicknick. Onze lieve trouwe labrador met de bijzondere naam Whisky. Ze groeide met de kinderen op, ging mee naar school, het voetbalveld, bos, vakantie en familiebezoekjes. Kende de regels goed maar lapte ze soms volledig aan de laars (hond lijkt op baas). Altijd blij en met een chronisch tekort aan aandacht.

whisky4 - kopiewhisky5Gisteravond hebben we haar met elkaar begraven in de tuin. Het is goed geweest. Er is natuurlijk verdriet omdat we haar zullen missen. Maar er zijn vooral mooie herinneringen. Daarom hielden we na het afscheid nemen een feestje op het leven van Whisky. Voorlopig zal er elke avond op haar graf een kaarsje branden.

DSCF2021

20130530_211246

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.