Een goed gevulde week

okt 4, 2019 | Algemeen

Wat veel lieve reacties en zelfs kaartjes heb ik gekregen voor het gratis patroonblad, dank jullie wel. Het waren er te veel om iedereen persoonlijk te bedanken maar jullie lieten me echt jarig voelen. Eigenlijk wilde ik mijn verjaardag niet vieren omdat we binnenkort een ander feest hebben. Maar mijn man ontvoerde me met een theedoek voor de ogen en we reden een poosje rond. Toen we stopten bleken we vlakbij ons huis te zijn: de Tuinland waar ik plantjes mocht uitzoeken. Toen onze dochter en kleindochter kwamen, ze moesten hiervoor anderhalf uur rijden, was ik helemaal verrast. Het feest was compleet toen de andere kinderen ook nog kwamen en ze mijn lievelingseten maakten: pannenkoeken. Je snapt dat ik toch op en top jarig was en er van werken niet veel kwam.

Dat haalde ik de dagen erna weer in. Want met de Kreadoe in aantocht is het hard werken. Dagen van tien uur zijn heel normaal deze weken. Maar omdat ik van mijn werk hou is dat geen probleem. Na Sinterklaas wordt het meestal rustiger. Over Sinterklaas gesproken: al die kleurige lapjes zijn voor de sinterklaaspakketten. Er gingen weer stapels door deze week. Word je ook zo vrolijk van al die kleuren?

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.