Een kijkje in de etalage

jul 3, 2014 | Algemeen

DSCF5256Het is aardbeientijd in de tuin maar ook in de etalage. Vrolijke rode kleuren tussen groene takken en veldboeketten. Poes vond dat ze niet mocht ontbreken als extra decoratie.
Wist je dat er een aantal gratis patronen zijn te downloaden op de website van Atelier Pippilotta? Onder andere van het AARDBEI LICHTJE dat ook in de etalage staat. HIER kun je nog meer patronen en informatie vinden.

DSCF5262DSCF5264DSCF5165

 

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.