Een kijkje in de keuken

sep 17, 2012 | Algemeen

De kruiden voor het Kruidenvrouwtje zijn binnen. Naast dat ze er prachtig uit zien ruikt het atelier nu heerlijk kruidig. Zo lekker ruikt mijn eigen keuken niet eens en dat terwijl daar ook genoeg kruiden staan.

Zaterdag werd er noeste arbeid verricht in het atelier. Geen pakketten, geen bestellingen en geen ontwerpen. Er werd een tafeltje geverfd en eindelijk werden er hoezen om de tuinkussens genaaid. Wat toch een luxe om zo’n ruimte aan huis te hebben waar je ongestoord je gang kunt gaan.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.