Een leuk begin van de week

apr 4, 2011 | Algemeen

Aan het begin van deze week mag ik de gelukkige winnaar van het boekje De Seizoenentafel bekend maken. Via de mail en reacties op de website waren er in totaal 60 gegadigden. Maar er kan maar één winnaar zijn en dat is Angelique Houwer geworden. Van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het boekje.

Wat toch heerlijk om zo de week te mogen beginnen. Ik ga weer pakketten maken van de bloemenkinderen want die zijn erg geliefd op het moment. Dat komt vast omdat de natuur steeds verder uitbot.  In het weekend heb ik er nog een bij gemaakt voor de herfst. Van een onkruidje dat je vast wel eens hebt gezien maar waarschijnlijk nog nooit hebt geplukt om op een vaasje te zetten. Misschien gaat daar verandering in komen en staat er ook een keer een bosje perzikkruid op tafel, met het bloemenkind natuurlijk.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.