Een leuke week

jul 19, 2013 | Algemeen

Deze zomerweek kwam er zomaar een kerstontwerp uit mijn handen in de zomerzon. De parelketting van de groothandel kwam nu goed van pas.

Mijn vriendin bracht allemaal klosjes haakgaren die nog van haar overleden moeder waren geweest. Het zag er zo mooi uit dat ze nu voor sier in het atelier staan.

Nog een leuke verrassing waren de zonnebloemen die een vriend langs bracht. Met deze prachtige bloemen hebben we een beetje Frankrijk in eigen tuin.

En omdat het weer zo mooi is nam ik bijna elke middag vrij. Zwemmen, elke dag de barbecue aan en tot in de late uurtjes buiten zitten. Totdat je ogen dicht vallen en de muggen beginnen aan te vallen. Het teken dat de dag toch echt voorbij is.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.