Een stagiaire en Pippi in het vilt

apr 3, 2018 | Algemeen

Wat gaat deze week brengen? Dat is voor mij ook een verrassing. Morgen komt een stagiaire uit Duitsland die ik bij der Kleine Troll heb ontmoet. Hij wil graag mee kijken, pakketten maken en zijn ontwerpen op patroon te zetten. Ik verheug me erop want het is al een poosje geleden dat er een stagiaire was.

Wat we ook gaan doen is de bak met “snijafval” uitzoeken. De mooie stukken wolvilt gaan nog deze maand naar Nepal waar ze gebruikt zullen worden op de vrije school in Kathmandu. Pippi was drie jaar geleden ook in Nepal en als je goed kijkt ziet ze er nog een beetje grauw van. Het was er nogal stoffig en helaas brak ze daar ook haar beide beentjes. Daarom wil ze het liefst zitten want ondanks dat de beentjes vakkundig gespalkt zijn, blijf je het toch zien. Ze vindt ongetwijfeld weer een ander zacht plekje in het atelier.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.