Een week met een gouden randje

jun 30, 2011 | Algemeen

Het was een week met een gouden randje. Het werk in het atelier ging voorspoedig. Pippilotta’s Schatkist werd gevuld met een paar nieuwe kerstontwerpen. Eén van de ontwerpen krijgt ook letterlijk een gouden randje.  Gemaakt in de zomerzon terwijl de appeltjes boven de tuintafel steeds groter en roder werden. Maandagavond luidden we de week in met een bbq. Dinsdagmorgen vulden zoon en ik het klein zwembadje om af en toe in af te koelen. Op dinsdagavond genoten we van de heftige onweer en waren blij dat de bliksem deze keer niet  achter ons huis in sloeg. Woensdagmorgen ging de skeelertraining door omdat de baan weer droog genoeg was. ’s Middags bracht de post een ijsmachine en een prachtig theelicht. Ik mocht wat uitzoeken van de cadeaubonnen die Albert van zijn vorige baas had gekregen. ’s Avonds aten we taart om te vieren dat dochter het niet erg vind om nog een jaartje over te doen nu ze definitief voor haar examens gezakt is. Donderdag verfde ik het plateau waar ik in september de bloemenkinderen op wil presenteren. Daarna bewerkte ik het allereerste pakketje dat in Pippilotta’s Schatkist zat. Op 11 juli komt deze als gratis patroon op mijn website om met jullie de zomer te vieren.

En vrijdag wordt misschien wel de leukste dag van de week. Het atelier gaat voor een dag dicht en samen met Albert vertrek ik voor dag en dauw naar Wilhelmhaven  in Duitsland. We hopen nog mee te kunnen op een prachtig zeilschip dat de Duitse Waddenzee gaat bevaren.

WENN DER WIND DEN KURS BESTIMMT…….

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.