En de winnaars zijn…

feb 22, 2012 | Algemeen

De winnaars van de Giveaway zijn gekozen door de computer. De hoedjes gaan naar Vera Planjer. Vanwege de grote belangstelling voor de pijpenragers heb ik ze verdeeld over drie personen en dat zijn Sandra Vronik, Cora van den Berg en Elisa. Gefeliciteerd, het komt zo snel mogelijk jullie kant op. Iedereen bedankt voor het meedoen via een reactie op de site of via een persoonlijke mail. En heb je niets gewonnen dan kun je de volgende keer gewoon weer mee doen.

Van Rianne kreeg ik deze foto van Moeder Aarde met de Wortelkinderen, een leuk tafereel is het geworden. Als je goed kijkt zie je de bloembolletjes op de achtergrond. Zo krijg je toch zin in het voorjaar.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.