Enthousiast

sep 21, 2015 | Algemeen

imageWat een schattige foto kreeg ik van Floortje. Haar dochter heeft Knufje in haar handje. Ik weet zeker dat ik als klein meisje ook graag zo’n popje had willen hebben.

Ondanks dat een ontwerp met haakwerk nieuw is in Atelier Pippilotta, vullen waarschijnlijk heel veel Knufjes een kinderhandje. Ze zijn namelijk enthousiast ontvangen en er werden al veel pakketten van verkocht.

 

 

 

 

 

 

 

eikk
Net als van de Kastanje. Daarom vind ik het leuk te kunnen vertellen dat er tijdens de volgende serie nieuwe pakketten (23 oktober komen ze uit) weer een bomenkind bij komt. Hier zie je alvast de tekening die samen met de foto op de voorkant van het patroonblad komt te staan. Normaal houd ik het lang geheim maar nu ben ik zo enthousiast dat ik de tekening vast laat zien. En in het echt is hij nog leuker!

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.