Er even tussen uit

dec 29, 2011 | Algemeen

 

Ik ga er even tussen uit om mijn familie op de Veluwe te bezoeken. Weer even kind zijn bij mijn ouders thuis en wandelen met de hond in het bos. En natuurlijk mijn zus, zwager en drie neefjes bezoeken. Mijn zus wil graag haken maar het lukt niet zo goed. Nu heb ik me vorig jaar twee weken suf gehaakt in bloemen en paddenstoelen dus samen komen we er wel uit.

De reis gaat met de trein en de koffer gaat mee. Op een of andere manier gaat er altijd weer van alles mee richting Assen. Het atelier laat ik brandschoon achter. Voor de kerst zijn alle planken afgestoft en is alles weer netjes gesorteerd in de kasten gelegd. Jammer dat je dat niet kunt zien op de foto maar ik ben er trots op. Rommel maken kan ik goed maar schoonmaken is niet mijn hobby.

Ondertussen komen er nog steeds kerstkaarten binnen. In het nieuwe jaar moet er maar een mooie doos komen zodat ik alles kan bewaren. Zo kan ik nog lang nagenieten van de leuke post die er gebracht is.

Tot zaterdag!

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.