Erdbeerhänger

apr 5, 2013 | Algemeen

aardbeihangerEin kleines Erdbeerpüppchen mit Holzköpfchen hängt zusammen mit einigen Erdbeeren und sommerlichen Blumen an einem grünem Schleifenband. Das Püppchen ist  7cm groß, der Hänger wird insgesamt 40cm.

Dit is een pakket uit Pippilotta’s Schatkist dat speciaal ontworpen is voor Atelier der Kleine Troll in Duitsland. Het pakket is ook met de Nederlandse beschrijving verkrijgbaar bij der Kleine Troll.

Ik heb gehoord dat er lenteweer aan komt. Geniet ervan!

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.