Even bijpraten

mei 14, 2012 | Algemeen

De nieuwe pakketten en het patronenboekje zijn goed ontvangen. Vorige week had ik het er maar druk mee. Zo druk dat een blog er bij in schoot.

Via de mail kreeg ik een prachtige foto van Gretha Koopmans. Maria en Diyo Nepal naast elkaar. Het leek haar leuk als er meer van dit soort pakketten zouden komen. Ik laat mijn gedachten en heb al een paar ideeën.

Voor een lieve vriendin maakte ik een hanger met de vogeltjes uit het pakket van de dansende engeltjes. Op de foto is het niet goed te “vangen” maar het ziet er leuk uit. Wie weet kan ik er nog meer leuks mee doen, het begint al te kriebelen.

Moederdag is hier niet ongemerkt voorbij gegaan. Voor de gelegenheid bakte ik een appeltaart volgens mijn moeders recept. En hij was heerlijk! Albert en de kinderen hebben me verrast met lieve cadeautjes waar ik heel blij van werd. Het weer was ook nog eens mooi zodat we bijna de hele dag buiten door brachten. Hopelijk hebben alle moeders zo’n fijne dag gehad.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.