Fair

jul 9, 2010 | Algemeen

Vorige week tijdens de kwartfinale van Nederland – Brazilië reden Albert en ik naar Der Kleine Troll. In de auto vol met houten spullen volgden we de wedstrijd live via Radio 1. Ik hou niet van voetbal maar dit was geweldig spannend om te horen. Na drie uurtjes kwamen we aan. Daar wachtte ons een barbecueparty en een heerlijke wandeling door het bos. We zagen reeën en duizenden vuurvliegjes. Als je je indenkt dat het elfjes zijn is het net een sprookje. Wellicht inspiratie voor een nieuw ontwerp.

De zaterdag en zondag probeerden we onze spullen te verkopen. Voor het eerst op een markt en niet wetend wat ons te wachten stond zaten we daar met ons hele hebben en houden tussen allerlei leuke kramen. Ik moest me beheersen niet de kramen van de buren leeg te kopen. Er kwamen veel klanten uit de omgeving maar ook mensen die er niet om gaven uren te moeten reizen voor de fair. Die maakten er een dagvullend programma van. Dat kon ook want er waren workshops en een cateringbedrijf. Aan een Duitse fan die drie uur had gereisd gaf ik een cursus in het maken van een hoofdje. Ook hebben we verschillende Nederlandse klanten ontmoet. Na twee warme dagen gingen we met een bijna lege auto naar huis. De prachtige paddenstoelen zijn verkocht evenals de leuke stoeltjes en veel kleinere spullen. Alleen de prachtige houten ringen met kristallen konden de Duitsers niet bekoren. En die vond ik zelf juist zo leuk. Dat robuuste hout met die fijne kristal die de regenboog tevoorschijn tovert.

En weet je wat nu het leukste is van zo’n weekendje weg? Thuiskomen! Blije kinderen en een nog blijere hond. Tot laat in de avond hebben we met elkaar onder de appelboom gezeten.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.