Feest

jun 15, 2012 | Algemeen

Behalve voor het herstellen van kleding is de naaimand deze week niet van plek geweest. Soms zijn er gewoon andere dingen te doen. Zoals feestvieren omdat dochter is geslaagd voor het VMBO. Voor de derde dag op rij hangt de vlag uit maar de taart is natuurlijk al op.

Deze oranje beestjes vond ik in de mailbox. Ze zijn gemaakt door Marielle Reijerse naar aanleiding van het gratis patroon geslaagd. Ook nog eens heel toepasselijk in deze tijd van het EK.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.