Feest en stilte

dec 17, 2012 | Algemeen

lianne van der walEen combinatie van de ontwerpen van Atelier Pippilotta met die van andere ateliers kan erg leuk zijn. Zo kreeg ik van Lianne van der Wal een foto van de Kerst icoon met de kerstfiguren van de Vrolijke Viltvriendjes.

Het was hier een roerig weekend. De crisistijd van onze pleegzoon zat er op en zaterdag hebben we hem weg gebracht. Maar hij zit nog steeds in ons hoofd en het is wennen aan de stilte die er nu in huis is.

Jongste zoon wordt deze week 16 en de dag erna is het onze 21e trouwdag. Genoeg redenen om er een mooie week van te maken. Er zal lekker gekookt gaan worden en de familie zal langs komen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.