Feestdag

mrt 15, 2021 | Algemeen

Dit keer geen knutselbericht met poppen maar een heel persoonlijk verhaal. Vandaag werd er namelijk niet gewerkt in het atelier want het is een feestdag. Mijn ouders zijn 50 jaar getrouwd. We brachten een Frans ontbijt met stokbrood, kaas en wijn (een knipoog naar hun favoriete vakantiebestemming) en versierden de tuin. Woensdag wordt mijn vader geopereerd aan een hersentumor en hopen we dat hij zich beter gaat voelen. Hij heeft het er nog niet aan toe om afscheid te nemen en wij willen hem ook nog niet missen. Hopelijk kunnen we volgende week weer ballonnen ophangen als hij thuiskomt.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.