Feestelijk gevoel en een nieuwe klant

okt 3, 2014 | Algemeen

10645079_270944003104207_3822143101472548324_nDank jullie wel voor de felicitaties op mijn verjaardag. Ik voelde me er extra jarig door! Twee lieve vriendinnen zijn geweest en alle kinderen met aanhang waren er te eten. Ik kreeg mooi cadeautjes die met liefde waren uitgezocht en in de brievenbus zaten leuke kaarten. ‘s Middags werd ik toegezongen door het G team met skeeleren. Het was de laatste training van dit seizoen dus de picknickmand met koffie en slagroomtaart was een mooie afsluiting.
Vandaag gaat een bestelling naar een nieuwe klant: Kleine Duimpjes. Het belooft een prachtige webwinkel te worden die op 1 november online gaat. Op Facebook kun je vast een kijkje nemen. Het logo is zo mooi dat ik beloofd heb de poppen voor haar te maken. Gewoon omdat mijn werk nog steeds mijn hobby is. Als ze klaar zijn komen ze komen ze natuurlijk ook hier op de site te staan.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.