Feestjes en haken

jun 3, 2016 | Algemeen

knufjes in een mandjeMorgen gaan we gezellig naar Delft voor een feestje. In het park bij mijn broer en schoonzus vieren we heel wat verjaardagen met de familie. Op de heenweg gaan we langs Kleurrijk Vilt om haakpakketten en materialen af te geven. Het is leuk om te zien dat de haakpakketten in de smaak vallen. Ze zijn dan ook heel eenvoudig zonder ingewikkelde dingen maar wel met een lief resultaat.

Zondag is het weer feest want dan wordt de oudste zoon 23. Onze lieve schoondochter wordt dinsdag 21 en we vieren hun verjaardagen in onze tuin. Ik besef me dat we heel rijk zijn met onze prachtige kinderen en alle zorgen en liefde die erbij horen. Het leven is af en toe wreed geweest maar daaruit zijn zoveel mooie dingen gegroeid. Genoeg gemijmerd, er moet eerst nog even in het atelier gewerkt worden.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.