Feetjes

sep 27, 2019 | Algemeen

Er is een nieuw verkooppunt van mijn pakketten bij gekomen:
Ginger Fairy. Een webshop met mooie en pure producten voor het kind. Ze hebben
ook een bezoekadres in ’s Graveland.

Ik vind hun logo erg mooi. Zo’n lief feetje met vlindervleugels en een bloemenjurkje … ik zie er een leuk lente ontwerp in. Popjes met vlindervleugels zijn er al wel: de fladderaars. Die worden met grote regelmaat besteld en ik heb ze al in heel veel verschillende kleuren voorbij zien komen.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.