Fijne dagen!

dec 24, 2012 | Algemeen

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVanuit een atelier in kerstsferen wens ik jullie heel fijne dagen. Iedereen bedankt met wie ik het afgelopen jaar fijn contact heb gehad via de mail, telefoon of post. Dankzij jullie bestaat het atelier en is er steeds weer inspiratie voor nieuwe ontwerpen. Het is een roerig jaar voor ons geweest maar altijd was daar mijn fijne werk om me er doorheen te slepen. En als er dan ook nog een lief mailtje binnen kwam wist ik het zeker: dit is het mooiste beroep dat ik me kan wensen.

Het komende jaar gaan we vol vertrouwen tegemoet. Er worden al nieuwe ideeën uitgewerkt en uitgezaagd. Ja, er zit echt wat nieuws aan te komen.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.