Fijne Paasdagen!

apr 6, 2012 | Algemeen

 

Het boek van de Bladmannetjes is  vaak verkocht deze week. Ze zijn nu ook te koop bij Jasmijntje, Poppedijne-Wolvilt, Meander en Olga’s Poppenwereld. Waarschijnlijk zijn er heel wat mensen net als ik aan het knutselen met de patronen. Deze week maakte ik het Heggeroosje uit het boekje. Het hangt nu vrolijk voor het raam van de etalage.

Voor Loulou mocht ik een bloemenkrans ontwerpen. Na wat heen en weer gemail, uiteindelijk komen we er altijd wel uit, is het een eenvoudige krans geworden die ook goed door kinderen is te maken.

Van Rianne kreeg ik een verrassingsei. Niet de eetbare versie maar een prachtige van keramiek met een afbeelding van sneeuwklokjes. Het krijgt een plekje in de woonkamer bij de andere sneeuwklokjes waar ik zo dol op ben.

Fijne Paasdagen!

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.