Flower Fairies

mrt 16, 2011 | Algemeen

Ze zijn zo inspirerend, de flower fairies van Cicely Mary Barker. Vijf boekjes wist ik tweedehands aan te schaffen en van een vriendin kreeg ik het lente boekje. Maar het mooiste vind ik de Snowdrop Fairy. Bij Rianne van atelier ’t Koekendiefie kocht ik het beeldje van het sneeuwklokje. Niet dat ik nu mijn huis vol ga verzamelen met allemaal elfjes. Toch  zou ik nog graag een grote poster van het sneeuwklokje willen hebben voor aan de muur in de woonkamer. Mijn man is handig met hout en heeft al toegezegd er een lijst voor te maken. Wordt vervolgd want als er eenmaal iets in mijn hoofd zit………..

 

Op de tafel in de woonkamer staat een prachtig miniboeketje uit eigen tuin. Zo simpel maar zo mooi. Voor een lenteontwerp heb ik vorige week een sneeuwklokje ontleed en nagemaakt. Alleen is het nu te laat om er nog pakketten van te maken. Dus moet het sneeuwklokje wachten tot volgend voorjaar. En zo komt het dat je zomaar opeens een jaar vooruit aan het werken bent.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.