Foto experimenten

feb 11, 2013 | Algemeen

schelpen en plantjesDonderdag, Valentijnsdag, komen de nieuwe pakketten en het patronenboekje uit. Er is hard gewerkt om een voorraad aan te leggen zodat ik snel kan leveren. Het magazijn is langzaam vol geslopen maar deze week zal er weer heel wat uit gaan. Het is nog even top secret maar donderdag is alle nieuws hier op de site te vinden.

Om nog even te genieten van de stilte voor de storm nam ik een rustig weekend. Een beetje fotograferen, aanrommelen met plantjes en schelpen, gezellig bezoek van mijn ouders en natuurlijk schaatsen. Aangezien de familie niet zo gecharmeerd is van mijn fotografeer experimenten waren de huisdieren de klos.

slakken met plant 1

milou

 

 

 

 

 

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.