Gebakken lucht

aug 20, 2012 | Algemeen

Na een rustige week in het atelier is vanmorgen ineens de drukte los gebarsten. Niet dat er vorige week niets gebeurde maar mijn tijd en energie ging het meest uit naar de kinderen die ons nodig hadden. En ja, dat is toch belangrijker dan productief in het atelier bezig zijn. Dochter houdt van fotograferen en kijk ons nou eens mooi op de foto staan.

 

Vorige week wist ik nog wel 40 meter roze en 40 meter bruine organza op de kop te tikken voor een leuke prijs. Nog geen idee wat ermee gedaan gaat worden maar dat komt vanzelf. Ook kreeg ik van een winkel en doos met lucht mee. Zakjes lucht waarmee ik straks dozen kan opvullen die niet helemaal vol zijn. De man was verbaasd dat ik blij was met een doos vol lucht maar het lijkt me reuze handig.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.