Geen tijd om verder te dromen

jul 4, 2011 | Algemeen

Het is gelukt om vrijdag mee te varen op de Mercedes. Om tien uur ‘s ochtends vertrokken we op dit grote zeilschip richting de Duitse Waddenzee. De heenweg op de motor en de terugweg zeilden we terug. Het was echt genieten van het uitzicht, de schommelingen van het water, de geur van de zee en natuurlijk het geklapper van al die zeilen. Een belevenis om nooit meer te vergeten. Jaren terug schaften we in een impulsieve bui zelf een bootje aan. Daar hebben we veel plezier mee gehad. Maar het onderhoud dat we ervan hadden viel erg tegen dus werd ons bootje weer verkocht. Toch blijft het water altijd trekken. Achter ons huis loopt het Noord-Willemskanaal. De boten die er door varen kunnen we goed horen en altijd begint het weer te kriebelen. Ach, dromen moet je hebben niet waar.

Veel tijd voor dromen is er anders niet deze week. Albert is voor vijf dagen vertrokken: deze keer naar Praag. Vanmorgen rolden er ook al vier bestellingen binnen waaronder die van een nieuwe klant in België. De belastingdienst wil graag dat ik mijn omzetbelasting betaal. En er zit nog een interview in mijn postvak waar ik beloofd heb aan mee te werken. Te zijner tijd laat ik weten waar het geplaatst is. Wat de week verder brengt is nog een verrassing. Wellicht heb ik vrijdag weer van alles te vertellen.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.