Geiten en Schatkistpakketten

jan 26, 2012 | Algemeen

Donderdagmorgen hadden we een leuk uitje. Albert en ik gingen bij Ilse van de Stichting Diyo Nepal op bezoek. Ze is een paar maanden in Nederland omdat ze haar tweede kindje krijgt. We werden hartelijk ontvangen door Ilse, haar prachtige dochter en lieve moeder. Er werden leuke cadeautjes uitgewisseld en we hadden heel wat te bepraten. Want natuurlijk hoop ik ook dit jaar weer wat leuks voor Nepal te kunnen doen met het atelier. In elk geval heeft het pakket van Diyo Nepal dat vorig jaar uit kwam wat concreets opgeleverd: een GEITENPROJECT. Dankzij iedereen die een pakket heeft gekocht wordt er een stukje toekomst gegeven aan enkele vrouwen in een plattelandsdorp in Nepal. Al pratende begon het bij ons toch wel te kriebelen om ook eens naar Ilse te gaan in Nepal. De vraag is nu niet of we gaan maar wanneer. Het zal nog wel een paar jaar duren.

Verder gingen er deze week weer Schatkistpakketten de deur uit. En wel naar Atelier Poppejans. Een Berenhanger om je tas of kinderjas mee op te sieren en een Winterdansje. Helemaal leuk met de winterse temperaturen die worden voorspeld.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.