Getallen

dec 27, 2013 | Algemeen

pippiHet zijn de dagen van de getallen. De voorbereiding voor het balansen worden nu getroffen en dan kom je op leuke feiten.

Zo heb ik 280 euro over mogen maken naar GIRO 555. Een mooi bedrag mede dankzij jullie!

En wist je dat ik afgelopen jaar 697 vierkante meter vilt in kleine lapjes heb gesneden? Dat er 160 meter poppentricot onder de rolsnijder is doorgegaan? Dat er 22.500 pijpenragers in pakketten zijn gestopt en dat er ook nog eens 50 kilo wol doorheen is gegaan? Ik wist het niet totdat ik begon te rekenen en zelf verbaasd was.

Je zou de tel haast kwijt raken…

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.