Giro 555 update en foto’s

nov 23, 2013 | Algemeen

grethaEr is al bijna tweehonderd euro binnen door de verkoop van het patroonblad van de Hulstengel. Het hele bedrag gaat naar giro 555. Dank je wel iedereen die een patroon heeft gekocht. De actie gaat ondertussen gewoon door. Dus heb je nog geen patroonblad en wil je straks met de kerst ook deze Hulstengel in je huis, dan kun je me een mailtje sturen. In het bericht hieronder lees je er meer over.

Deze week ontving ik weer leuke foto’s. Annemarie stuurde de kabouterslaapjes. Ze blijven schattig en kunnen elk seizoen wel op de seizoentafel. Greetje stuurde de Sinterklaasicoon en heeft het paard wat meer gedetailleerd. Heel erg mooi gedaan. Dieren ontwerpen is niet mijn sterkste kant dus ik vind dit erg leuk om te zien. Gretha stuurde het nonnetje met een echt klooster op de achtergrond. Het nonnetje is daar helemaal op haar plaats.

annemariegreetje

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.